века ли
века ли, чека ли, лыка ли, лика ли, рыка ли, рока ли, бука ли, бока ли, бека ли, бега ли, моха ли, мага ли, маха ли, фига ли, мига ли, фука ли, фака ли, лука ли, лака ли, эха ли, уха ли, меха ли, смеха ли, лиха ли, снега ли, лига ли ? ...
18.07.2024