Не забираємо решти

Не забираємо решти

Аудиозапись

Не забираємо решти,
З життя не робимо драми.
І нас несуть легкі ме́шти
Бруківкою та стежками.
 
Рожевий місяць упо́вні,
Квітучі запахи збу́дні.
Хоч товариські ми ззовні,
Всі наші мрії відлю́дні.
 
До тебе йду манівця́ми,
Від тебе йду околя́сом.
Закохані ми без тями,
Танцюємо з вихиля́сом.
 
А зорі падають в ри́нву.
Напрочуд спекотне літо.
Ми поринаєм у ви́рву,
Любові платимо мито.
 
П'єм алкогольний свій тру́нок
В духм’я́них травах дрімо́тних.
Пи́ше життя візеру́нок
На наших душах-поло́тнах.