І но ты сядыся за пэчыво,

І но ты сядыся за пэчыво,
Ек на тобі шэ 100 ж рублёв
 
І мы тута усё б бесілісь:
А ну отвечай на звонок!
Бы гонды во нет ны професора,
Шо баіть оно с Королём.
 
Алэ ж ты всё рімно ответіш!
Дэ ж бо Марусэнька поймёт,
Шо брат уж ны той летній,
Шо спав оно з её в коморц.
 
Ах, даш чы ты мні огурэчык свій! –
А я жэ, ага, і готов,
Еслі мні годков, мо, но десіть.
А тая пычэ вш калачов.
 
О гэтак колысь валелыся
Хто дэ у ва стычых батьков.
Бо в кухні сыба помесцяця
Хоть с пара сапог.
ну, гэтый мышэ б ответілі