І в нас наядый стік,

І в нас наядый стік,
Шо высуныш язык
 
Теперкі мы кароль!
Бо всё жэ ліс хітёр?
Хі-хі! Ты ж бо дывы:
А еслі вірус скільсь?!
 
І мы тобі а ныц
Ны й розблокірвай, згынь?
А ну пошов зытіль,
Яндуксій вэльмы спрытн!
 
Бо зарэ поныділк,
А ты мні всэ про дырк.
І на лыту й быжы
В7 двэрцы отчыны.
 
Так шо в нас е, мо, діВК
С контактіром найліпш:
Как актівірвать шылк,
Шоб вжэ і назавжды.
І вот мы тут в Янів і прамо на млынці