На зло всім нічним примарам

На зло всім нічним примарам

Аудиозапись

На зло всім нічним примарам
Ми любимо до нестями
Це місто, що незабаром
Окутає нас гріхами.
 
Це місто, в якому досі
На площі б’є час годинник.
Диявол колотить в льосі
Коктейлі із душ невинних.
 
Спочинемо у трактирі -
Замовимо пляшку з горя.
Тут усмішки всюди хтиві
І дряпають стріху зорі.
 
Нам нікуди поспішати,
Ми скрізь запізнились. Годі!
Над нами космічні шати,
І музика ця - як злодій.
 
Ця музика цупить спокій,
Ці ритми несуть спокуту.
У прірві страстей глибокій
Знайду свою тінь забуту.
 
Гортаємо по сторінці,
Смакуємо винну карту.
І ллється любов по вінця,
І місяць стає на варту.