Тримайся хвилі

Тримайся хвилі

Аудиозапись

Тебе вітає зоряне потойбіччя,
Місяць уповні. Себто – магічна ніч.
А ти смієшся гучно журбі в обличчя,
Лунають ритми радощів зусібі́ч.
 
Іще до ранку встигнеш усе збагнути,
І наробити гамору й помилок.
Та не проси ніколи гріхів спокути
Ні у людей, ні в совісті, ні в зірок.
 
Знов у нестямі
Цунамі утопить в драмі.
І монстри сумнівів пливуть з самоти.
Ти будь на стилі,
Щосили тримайся хвилі.
Цей ураган несе тебе до мети!
 
Танцюй на скельцях
Розбитого свого серця.
Гуляй, неначе завтра всьому кінець.
Терпець урветься,
І щастя тобі озветься,
Танок триває, доки ти ще не мрець!
 
Вже опівнічні марення всі поснули,
Лиш ти на варті прагнень стоїш.
В текілі розчинилось твоє минуле,
Своє майбутнє зараз із мрій кроїш.
 
Ти чуєш ноти долі? Це гімн величчя!
Славетні плани смутком не спантелич.
Тебе вітає зоряне потойбіччя,
Місяць уповні. Себто – магічна ніч.