Лети (укр.)

Моїх думок ніхто не знає
Що всерці, що в душі
Все буде так, як Бог бажає
Моя єдина думка, ти  лети!
Крила тобі намалюю,
Розуму життя додасть.
Бажати щастя?, то не знаю
Бо зовсім то вже не про нас...