Дротяне намисто

Дротяне намисто
Дротяному намисту так мріються перли.
А у димному мороці мрії всі- вмерли.  
Вісь, що так нас тримала-зламалась раптово.
Повизбирувать втрачене мрію я знову.
Намистини добірні -любов і родина.
Чи не втратимо їх у лиху чорну днину?
А терновий вінець добровільної жертви,
Хіба  значить, що здатен забутись і вмерти?
 
 
 
/Графiка автора/