Грушка

Грушка
Шурхотять аркуші паперові-
Листя з грушки, що мерзне на ранок...
Я збираю листки кольорові,
Що вкривають барвисто мій ганок...
Стиглі грушки, від холоду скуті,
Забувають вже вранішні роси.
У осінній депресії- скруті
Вкрию шаллю неприбрані коси...
На іржавую землю під грушу
З тихим шелестом  лист опадає...
Я боюсь застудить теплу душу,
Що спокою, спочинку  не знає...
То осіння хвороба раптова,
сухим кашлем застрягла у грудях.
Сподіваймось на весну ми знову...
Сподіваннями й жити ми будем...
 
 
 
/Графiка автора/