Кохання є (укр.)

Життя чудове, якщо
Кохання в ньому є.
Життя так мальовниче,
Що часом серце мре.
А ви не бачили
Ту крапельку  роси,
Яка все відражає?
І в тей мить - все замирає
Перестаєш тужить.
Крила у собі малюєш,
З собою його береш.
Я поділюсь краплиною з вами
То є кохання, кажучи між нами.