Менi так сумно без тебе

Менi так сумно без тебе
Менi так сумно без тебе,
Б'эться сердце, плаче душа,
Без тебе, не зiгрiтися,
Не отримати тепла.
 
Пiдiйди,вiдчуй,дай вiдповидь мене,
Любовю утиш, заспокой,
Мене б залишитися довше с тобою,
Але шлях завів, хоч він не той.