РІДНЕ МІСТО

Пахнуть зранку духмяні троянди,
Літнє сонечко сяє вгорі.
Нема кращої в світі громади,
Ніж рідненькі края дорогі.
 
Знову Липень усіх пригощає
Соковитою вишней в саду.
Наше місто в трояндах втопає.
По стежках у думках я піду.
 
Як хотілося б все повернути
В ті далекі спокійні часи.
Сміх дітей у садочку почути
Та узяти з троянди роси.
 
Зупинилося серце містечка
Та душа його вічно жива!
Ще почуємо добре словечко,
Іще будуть веселі жнива.
 
Я надіюся й вірю безмежно,
Що ми знову всі будем дружить.
Відбудується місто належно
Знайте, друзі,що будемо жить!