Torna a casa

Torna a casa

Аудиозапись

У вічність відлітає мить,
Прямує в небо траса.
А у динаміках звучить
«Marlena, torna a casa».
Програв я спокій вщерть,
Наснаги бракувало.
Учора кликав смерть,
Здається, майже вдало.
Йшов до мети, зірвав бинти,
Змінив на ліру зброю.
Та всюди ти, та всюди ти,
Несу тебе з собою.
Лиш спогадів жадаю -
Підсів - як на наркотик -
І пам’ятаю, пам’ятаю
Я твій кожний дотик.
Твої палкі обійми,
Клятви поруч бути.
Та замість спільних мрій ми
Відчули смак отрути.
Отрути, що цим літом
Обох нас вб’є поволі,
І вештаємось світом
Ми – дві самотні долі.
Наче вуста дівочі,
Цілують місяць хмари.
А твої очі, твої очі -
Як зустрічні фари.
Закінчу я гонитву,
Наздожену Пегаса.
Волаю, як молитву:
«Marlena, torna a casa».