Дид чы я, чы шэ мальчишка?

Дид чы я, чы шэ мальчишка?
Ом Харе Рам, Харе Кришна!
Я Те служил и служил бы.
Да вот погриб жэ вжэ сино
И навыть в хлив поносыв.
 
Дай жэ ля мни зарэ жинку!
Шоб напыкла пырогив мни.
Да натовкла трохы в шыю,
Шо ны опслужыв.
 
От я ж такый став бо хыжый.
Да и шэ навытькы спрытный,
Шоб прамо дажэ Галинцы
Мыльця впыкти.
 
Нет уж, наверно, мий мылый,
Вжэ ны одна тут Кобылка
Так ны захочэ робыты,
Шоб и в посцильцы, и й хлиб.