Тут наступають мни на пяткы:

Тут наступають мни на пяткы:
А ну, давай но в быткы быйсь!
 
И всё-таки я христиАнин!
И кто бы что ни говорил,
Я ж неки святки соблюдаю:
Не пью и мяса даж ны йим.
 
О, да й робыты по хозяйству
Чы я на паску онь дурный!
Да хай усё хоть зарастае
И павукы пусть по изби!
 
Но мни хтось скажэ: э, дружбанэ!
Ты тут чого вжэ росходывсь?
Якый такый тоби друг Сашма
Похожый на стару кобылк?
 
Ну, вси ж уж так мни помогають
Поладыты уси хливы,
Шо й дров тут гондэ ны вламайиш
Якомусь супостатовы.
 
Так шо, браточкы, вы уш збачтэ,
Колы я в цэркву ны ходыв.
Бо павукив там бильш чым мяска,
Шо батюшка святый уйив.
 
А Иисус жэ кушал так жэ.
И пыв вино. И даж горилк.
Бо Биг прощав Ёму таксамо.
И нам но чмокатысь вылив.
Да цылуваты шэ крыжи.