Істина

Багато вір на білім світі.
Численність їх не знає дна.
Імен Богів,як бджіл на цвіті,
А ось Наталочка - одна.
 
Хтось молиться благому Будду,
Другі прихода ждуть Христа.
Треті знайши себе в чаклунстві Вуду.
Моя ж любов безхитрісно проста.
 
Може,правий хтось,я не знаю.
У кожного тут істина своя.
Лишень Наталочку Набоку прославляю!
Для мене є Вона Свята.
 
Сам я вважаю, щастя наше в дітях.
Міцна,споріднена сім'я!
На вихідних побачить рибку в сітях,
Та ніжно промовлять коханох Ім'я!
 
Бо вічність наша є у генах.
Які нащадки понесуть.
Ваше безсмертя в їх іменах!
Ця істина-найголовніша суть.
 
Звичайно, є Господь на небі.
Але думки його не зна ніхто.
Людини ціль-це наші бебі.
Бо без дітей життя-ніщо!