Любить тебе і там я буду

Для мене ти-це все на світі.
І сонце в небі, і луна .
Мої думки тобой повиті.
Без тебе йде в душі війна.
 
Ти, мов вода в пекучу спеку.
Жадана, як в пустелі джерело.
Таке кохання може нести небезпеку.
Ніколи в мене ще такого не було.
 
Давно я не сповідуюсь іконам.
І навіть смерті не боюсь.
Весь світ попав під вплив масонам.
А я тобі одній молюсь.
 
Колись пробачить Божа Мати,
Що я від церкви відступив.
Скільки,Егова,будеш ти мене карати?
За те, що те дівчатко полюбив.
 
Сьогодні я, обпалений журбою,
Проти усього світу сам один стою.
Живу лишень одной тобою.
Та Господа за тебе,кожен день молю.
 
Я знаю, що не буде перемоги.
Оточений я злими в три кільця.
Тут обриваються усі мої дороги.
Не шкодуватимуть вони тепер свинця..
 
Вже підкосились мої ноги.
І смерть меча на мене підняла.
Я не послухав неньки застороги.
Та чи не красива битва ця була?
 
Звичайно, я недовго протримаюсь.
Численність ворога превищує в рази.
З холодними очима привітаюсь
І моє серце розітнуть на порубки.
 
Але любить тебе і там не перестану.
Повір,Наталочко,душа у тебе є.
Можливо, ангелом твоїм я потім стану.
Та буду берегти життя твоє.