Очі, як зорі

Запалює на небі Господь наш зорі,
Ті зорі,як очі твої горять.
Волосся твоє,наче хвилі в морі.
Що співом чарівним ніжно шумлять.
 
Я тебе сонечко,дуже кохаю.
За Афродіту прекрасніша ти.
Пісні та вірші, для тебе складаю.
В житті ще не бачив такої краси.
 
Хочу тебе поцілунком зігріти.
Вустами торкнутись обличча твого.
Тебе мабуть буду до віку любити.
Не край моя мила середнько мого.
 
Пробач мені люба,мою поведінку.
Забудь всі образи на мене свої.
Дай витру з очей твоїх милих сльозинку.
І радість в душі твоїй сонцем сяйне.