Осінній смуток

Знову листя розкидує осінь,
У садочку жовтіє трава.
Із старенького радіо Осін
Легендарні хіти нам співа.
 
Я в надії "ВКонтакті" відкрию,
Що сьогодні будеш ти там.
Скільки років про тебе все мрію.
Але кожного вечора сам.
 
Твої очі,як зорі яскраві
Блиском чарів небесних п'янять.
Розвели нас з тобою лукаві.
Хай же в пеклі вони всі згорять!
 
Не в онлайні цей вечір ти мила.
Мабуть, вічно я буду один.
Хвиля смутку знов, душу накрила.
О врятуй же мене, Божий Син!
 
Кожен ранок Ісуса благаю,
Щоб почув він нарешті мене.
Як Наталочку сильно кохаю,
Що без неї згублю я себе.
 
Прочитаю молитву до Бога.
Розповім йому все про біду.
Як потрібна його допомога,
Бо я з глузду скоро зійду.