Мені потрібно бачить твої очі

Мені без тебе світ не милий,
І тепле літечко не радує мене.
В моїй душі туман лінивий,
Таке життя безглузде і сумне.
 
Минають дні,проходять ночі.
Та я тебе не можу розльбить.
Мені потрібно бачить твої очі.
Без них не має сенсу жить.
 
Твоє волосся-немов хвилі в океані,
Яскравими струмками по тобі біжить.
А нiжнi щічки ніби яблучка рум'яні.
Краса очей твоїх п'янить.
 
Мені печаль серденько крає.
Тебе Наталочко все більше я люблю.
Душа моя без тебе помирає,
Тебе зі мною залишитися молю.