ДОЩ

Плаче дощик рясний за тобою
Смуток серце печалю стиска.
Я нічого не вдію з собою
Біль кохання мене добива.
 
Цей світ такий несправедливий
Брудні плітки на мене л'ють.
Говорять: "Бідний він,та нещасливий".
І Лисинятко гладить не дають.
 
Ти найкраща у цілому світі.
Ніжна,красива і трішки сумна.
Я не знаю,що мені далі робити.
Для мене ти радість, надія одна.
 
Я прошу тебе квітонько мила,
На мене зла і образ не тримай.
Ти в серці моєму кохана єдина.
Як сонечко в небі живі та сіяй.
 
Якщо колись мене зустрінеш,
Прошу тебе я - посміхнись.
Мій розум ти ніколи не покинеш,
Молю тебе зі мною залишись.