ТИ МІЙ НАЙКРАЩИЙ СОН

Ти мій найкращий сон у світі
Людей Ти надихаєш на життя
Троянда ти в зірковому суцвітті.
До тебе в мене світлі почуття...
 
У цьому світі дуже злому
Ти зігріваєш всим серця
Краса твоя подібна-грому
Запрошуєш до вічного будтя...
 
Устонька твої-це щіра молитва
Одне твоє слово-і хочеться жить
Яскравою квіткою в полі розквітла
Ну,як янголятко таке не любить.
 
Не можу я квітку-Наталку забути
Без ластів*ятка не існувать.
Живу,я лишень щоби тебе,хоч почути
І в мріях очима тебе цілувать.