ТИ Є ЛЮБОВ

Ти є любов....
Та сама пекуча,
Як сонце липневе у літку сліпуча.
Ти є любов,
що ні з чим незрівнянна.
Красива,вродлива, як Рай бездоганна.
Ти є любов...
Увесь сенс в цьому світі,
Янгол найперший в небесній еліті..
Ти є любов...
Тебе я кохаю шалено, нестримно,
як кисень бажаю жадано,неспинно,
Ти є любов...
Ніщо не змінити, з тобою зрівняться
не можуть всі квіти.
Ти є любов...
Тебе не забути,так хочу побачить тебе,
голос ніжний почути .
Ти є любов,
що править всим світом,
що Бог основним заповів заповітом.
Ти є любов...
Що моє серце крає і від вогню
розум мій вигорає.
Ти є любов...
В'яне серце моє за тобою.
Нічого не вдію з своєю душею.
Ти є любов...
так вже в світі ведеться,
Мабуть тебе вічно любить доведеться.
Ти є любов...
Моя туга німа і недуга.
Ніколи не будеш для мене супруга.
Але я тебе надзвичайно кохаю.
Щоб розлюбити тебе,
сил таких я не маю....