Kebap yerine sade yağ alıyorum

Kebaplar artık sıktı, özlemle doldu içim,
Ukrayna'da olsam da yesem bir parça sıcak tuzlu yağlı sığır eti.
Dondurucu soğuklarda, Ukrayna'da yürek ısıtan,
O kızarmış sığır eti, içimin en derin köşesine dokunan.
 
Salatalıklar ve soğanlarla, ekmek arası yapıp yese,
Tadı damağımda kalan, o enfes lezzet her anımda.
Kebapların gölgesinde, sığır etinin hatırına,
Ukrayna'da sıcak sıcak yemek, gerçek bir huzur verir bana.
 
Umutla bekliyorum, dönebilirim bir gün,
Ukrayna'nın tadı damağımda, özlem dolu anların güzelliği.
Sıcak tuzlu sığır eti, hatıralarımda canlanır,
Ukrayna'nın lezzeti, kalbimde yaşayan sonsuz bir arzudur.