København

I København byen, så smuk og fin,
Med brosten og tårne, der når mod himlen.
Kanalerne glimter i aftensolens skær,
Mennesker og cykler, der alle er her.
 
Nydende kaffe på Strøget, så livligt og vildt,
Magisk Tivoli, hvor eventyret spill'r.
Den lille havfrue, så tavs og trofast,
Københavns sjæl, i hvert gadehjørne fast.
 
Kultur og historie, der lever i hver sten,
Moderne arkitektur, der skaber nyt igen.
København, du er elsket, i hjerte og sind,
En by så levende, i alt hvad den find't.