harmonie

In harmonie met het leven, in vrede en rust,
Een balans gevonden, waar liefde ontspruit en groeit.
De golven van het bestaan, als een zachte bries,
Samen stromen we, als dansende bladeren in de wind.
 
Geen strijd, geen tumult, maar sereniteit,
Een melodie van verbinding, in elke diversiteit.
Met open harten en heldere geesten,
Vinden we de harmonie die het leven zoveel mooier maakt.
 
Ik hoop dat dit je inspireert! Als je meer wilt, laat het me gerust weten.