Elv

I flommen av livet, en elv så klar,
Med suset av vann som strømmer i svar.
Fra fjelltopper høyt til dalens fred,
En elv som synger sitt evige ledesett.
 
Den slynger seg gjennom skog og mark,
Med styrke og ro i hvert eneste spark.
Fra kilde til hav, en reise så lang,
En elv som forteller sin visdoms sang.
 
Den speiler himmelens blå i sitt speil,
Og bærer med seg historier av lek og streil.
Med hver sving og hver bue den tar,
En elv som binder vår verden så klar.