П’ятнадцятим трамваєм

П’ятнадцятим трамваєм
П’ятнадцятим трамваєм
З букетом білих лілій
Від смутку ми втікаєм.
Ця паралельність ліній
Двох рейок нас чарує,
Та рухає по колу.
Страждання душ тамує
Сильніше димедролу.
Долонька у долоньці -
Удвох в цілому світі.
А вікна повні сонця
Й небесної блакиті.
І хоч година рання,
Та вперто ми з тобою
Мчимо в мішень кохання
Червоною стрілою.