На брудершафт під зорями

На брудершафт під зорями
Серце тріпоче сполохано,
Тремтить за ребрами-ґратами,
Прийде кохання непрохано,
Як шулер, зі мною гратиме.
Козир на стіл жбурлятиме,
Злидарем стане кликати.
Зате душа співатиме,
Діжку вина нам викоте
Доля моя – чужиночка,
Краля моя принадниця.
Щастя, хоча б краплиночка,
В неї для мене знайдеться.
Козир віршами битиму,
І не спіткаєм горя ми.
Я із коханням питиму
На брудершафт під зорями.