Моїх почуттів лелеки

Моїх почуттів лелеки
Лише в одну мить став до болі далекий, фарбуючи світ мій із білого в сірий,
до тебе крізь кам'яні мури і стіни
летять мої почуття,
як лелеки у вирій ...
 
із болем в очах і з пораненим серцем,
тримаю руками я зламані крила ,
щосили... щосили... щосили... щосили ,
стискаю я рани свої,щоби так не боліли;
 
моїх почуттів лелеки летять у вирій ,
а ти став такий далекий, але все ще милий ;
і знов увісні я мандрую до тебе ,
здіймаюсь на крилах у зоряне небо ,
я бачу вночі твої карії очі -
шкода, що це тільки мрії дівочі
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
Шукаю на небі зірки ті мінливі,
що світлом своїм ведуть крізь безодню,
крокую до них, а вони полохливі,
як крильця метеликів на квітах тремтливі ...
 
і падаю ниць не в силах вдихнути ,
неначе в легені додали не кисню, а водню ;
та кожної ночі я тихенько шепочу :
"Кохання моє, як до тебе я хочу "
 
моїх почуттів лелеки летять у вирій ,
а ти став такий далекий, але все ще милий;
і знов увісні я мандрую до тебе ,
здіймаюсь на крилах у зоряне небо,
я бачу вночі твої карії очі -
шкода, що це тільки мрії дівочі...