Хочу

Хочу
"Хочу..."

Я так хочу
З тобою бути,
Ділити радощі
Та невзгоди.
Хочу тримати
Тебе за руку,
Хочу з тобою
Ділити роки.

Хочу так ніжно
Як у тих віршах,
Бачити погляд,
Відчути тепло.
Хочу назавжди
Раз і навіки,
Прокидатись з тобою,
Хочу щоб так було.

А ще хочу хатку
Десь біля моря,
Щоб слухати шум
Його берегів.
І ніжно сказавши: 
"Кохана, ми поряд"
Прожити з тобою 
До кінця своїх днів.)

F.T.S & Ляна Коваль