Спідометр бреше

Спідометр бреше
Спідометр бреше -
По стрілці 140.
Втікати не вперше
У прірву та морок.
Зірки мерехтять без мети
Між гілля:
Яскраві - як ти,
Самотні - як я.
Шпаркий виє вітер.
Єством відчуваю
Принадність всіх літер
У слові «кохаю».
Циклон заперечень
Гудить на свободі.
Ми від самозречень
Втомилися. Годі.