Діалог

Діалог
- Кажеш, що не кохаєш?
 
- Так і кажу - не кохаю.
 
- Чому ж тоді важко зітхаєш?
 
- Чому це я важко зітхаю?
 
- Бо все вуста пам'ятають.
 
- А що пам'ятають саме?
 
- Вони ж бо мене шукають!
 
- Сама розберусь з вустами!
 
- Обіймів теж не чекати?
 
- Чекай, але не від мене.
 
- Мені тебе не чіпати?
 
- Чіпай! Почуття шалене!
 
- Ти досі мене чекаєш?
 
- Чи можна сильніш чекати?
 
- Ти ж кажеш, що не кохаєш!
 
- Я звикла собі брехати …