Вірші «подорожники» (Написано під час поїздок. Прикладати у якості плацебо до синців, гематом, зморшок та жирових відкладень)

Вірші «подорожники» (Написано під час поїздок. Прикладати  у якості плацебо до синців, гематом, зморшок та жирових відкладень)
***** ***** ***** ***** *****
У нас в мансарді мешкали митці,
І на пательні смажили млинці.
Та жодного млинця митці не з'їли,
Бо ідеального млинця знайти хотіли
***** ***** ***** ***** *****
Поет собі вигадує кохану,
Щоб полюбити, наче кіт масну сметану.
Поету необхідний збірник мрій,
Немов юристу кодекс правовий.
***** ***** ***** ***** *****
В голові у Єгора народилась ідея.
Озирнулась ідея перелякано – ДЕ Я?!?
Таргани заспокоїли її привітні:
Ти у пана Єгора у порожній макітрі
***** ***** ***** ***** *****
Михайло в підземці придбав лотерею.
У виграш він вірив всією душею.
Та так він жахався - а раптом невдача?
Що викинув ту лотерею і плаче.
***** ***** ***** ***** *****
Письменник на цвинтар до критика вирушив,
Аби прочитати нову книгу віршів.
Коли заволав він: «Калина! Руїна!»,
Утік з труни критик. Пуста домовина.
***** ***** ***** ***** *****
Один імпозантний, шляхетний вампір
Вживав на сніданок фруктовий кефір.
Сказав дієтолог: «Це краще котлети!»
І сам став частиною тої дієти.
***** ***** ***** ***** *****
У Бога завдання було для Ван Гога:
Продати побільше картин якомога.
Ось тільки Ван Гог Божі замисли слухав
Не те щоб уважно, а так – одним вухом.
***** ***** ***** ***** *****
У крамниці еротичної продукції
Я придбав примірник конституції.
Там описано було в форматі права
В яких позах любить свій народ держава.
***** ***** ***** ***** *****
Футболіст із Конго - Чука-Чак
Перейшов у наш ФК «Козак».
За весь матч зробив від сили десять кроків,
Й заробив мою зарплату за сім рОків.