Без жодних вагань

Без жодних вагань
Без жодних вагань ми руйнуємо грань
Між «після» і «до» - в отваринення чесна природа,
І плата за волю твою – то чиясь несвобода,
Рахуєш себе переможцем кривавих змагань.
Без жодних вагань ми руйнуємо грань.
 
Натомість в людей розмаїття жорстоких ідей,
І прагнемо ми опонента пошити в чужинці.
Ми брешемо навіть собі уночі, наодинці,
Бо вуха бувають у стелі, у стін, у дверей.
Натомість в людей розмаїття жорстоких ідей.
 
Є купа ознАк, що боїться нас навіть хижак,
Мов цуцики, дикі тварини лизатимуть п’яти,
Бо нам не звикати отруту із ран вигризати,
І знаємо ми перемогу й поразку на смак.
Є купа ознАк, що боїться нас навіть хижак.