У твоїх колін

У твоїх колін
День лютневий, незворотній.
Тане мить.
У твоїх колін самотній
Демон спить.
Хто цей дідько чорнокрилий?
Може я?
Ти шепочеш ніжно: «Милий,
Я - твоя».
Та привласнити тебе я
Не спішу.
Ти – моя Гіперборея.
Согрішу.
А як гріх не відвернути,
Янгол мій,
Ти пусти сльозу спокути
Поміж вій.