...ж на Воттовааре ль... б в Ванаваре

...ж на Воттовааре ль... б в Ванаваре:
ж встрял ль... б Вагнер,
ж спрятав ль... б в Гьёлль ж... б Грааль -
- ж в фьорд ль (б с Мьёльниром ж!) -
- б впрямь ль ж... б в Трансвааль...;
ж в драйв ль — б сквайр (ж в шквал ль...) - б в прайд
(ж всласть ль...): б с странствий ж - б к тварям...;
ж смрадн ль (б в вареве!) — ж с всех ль... б с Че Гевар -
- ж в транс ль (б с траверс...) —
- ж вскачь ль: «...б скучн ж... б скетч ж!» - б в зашкваре -
- ж рвач ль (б в кетчуп!)...;
ж с круч ль: «...б запас ж — б словарн...,» -
- ж в пасть ль (б в ржач ж (в снасть ль...)!) - б в пляс
(ж в нрав ль... б к растафари...)... .