Ми грали любов

Ми грали любов
Ми грали любов
На клавішах розпачу.
І, схоже, я знов
За долі курйоз плачу.
Прощання, вокзали.
Хвилинами лАсую.
Побачення стали
Критичною масою.
Зоря кличе рання,
І знов на пероні ми.
І пахне кохання
Твоїми долонями.
Я сумно жартую,
Беру себе в руки.
Знов душу гартую
Морозом розлуки.