Ходить вітер

(Пiсня)
 
Ходить вітер за горою,
Ластівонька ти зі мною.
Вийди, вийди у садочок,
Поцілуй мене разочок.
 
Мила, мила, незрадлива,
Зіронька моя вразлива,
Чуєш, чуєш на світанку
Плаче пташка аж до ранку.
 
Не барися, моя рідна,
Бо дерева уже видно,
Не сховатись нам у полі,
Не відчути свята волі.
 
Ходить вітер за горою,
Кличуть браття вже до бою,
Вийшла, будемо прощатись,
Воля Божа зустрічатись!
16.01.2024