Імпрези

Сенс не в тому, хто каву тобі готує,
Скільки цукру в ній, чи на філіжанці лілеї,
Радше в тому, що доля на серці гаптує,
І в які забирає тебе емпіреї.
 
Сенс не в тому, що на чашку падають тіні,
І не в тому, як тепер їх розкодувати...
Тільки в тому, чому твої сновидіння
Так далеко від звичних долонь кімнати.
 
І ти падаєш у нову адресу,
Хоч і маєш підноситись вище, вище!
Ти знаєш, що потрібні такі імпрези,
Які долають тугу й відчай!
 
*Імпреза (укр., фр., лат.) - вистава