Ныц ны будэ! Но молысь ты.

Ныц ны будэ! Но молысь ты.
Вси ж спасуцьця од мышэй
 
Лытять галкы!.. Да з Опадыщ!
Всэ опало аж в мынэ.
Бо вмырла, бач, тая баба,
Шо так мицна була щэ.
 
Шо ж робыты. Шо чыныты.
Трэба ж колыво ля всех.
А то ек ты до министрый
Одзовэсься вжэ ек след.
 
Вси отходять. Помалэньку.
Да потрохы кажон дэнь.
Гэтка карма уж у нас, эх!
Липшу хто зароблюе?
 
Хай зымле ж вам будэ пухом,
Мылы вы мои риднэньк.
Новый год начевся дужый:
Высокосный! 8 негр!
 
Так моцюйтэсь. Так крыпитэсь.
Да шануйтэ хоть сыбэ.
Бо ля всих ты чы млынцив спреж:
Дэ ж то брат хоть Васылэньк.
тычэ ричка нывылычка. да усих затоплюе