Буську бусёк вам б у сьяку,

Буську бусёк вам б у сьяку,
Ах, вы пЯнтосы жабськыі!
 
Севодня мы думаем напрочь
Унічтоvыть усё ломаччэ.
Бо нашо во нашолопкы
Напхалы в стін стекловавткы.
 
Ну-да v, з гіпсокардона
Можня злыпыты j слоныка.
І спы собі, бы покоjнічок,
У свэjі тэплыj комнатцы.
 
А всі вш, го, такы грамотны!
Ну, да, нашэ богацтво
Оно вv ведзь ва у блясе.
І хаj покіт загнывае хоть.
 
Мы вот обнаруvыв v лярвыj.
І на jім пудкорма всякава!
Бо навытькы зе j з гомна хтось
Памыдоры гонь добывае вv.
 
А тут гэтакэ царство –
Просто хоть навзніч падаj
Да зразу j здыхаj в кухнь.
Бо тут vарылось салко!
 
Мы хату свою строгаІм!
А ны получылы од дядечкы
Тіпа vэ подарочок
Да шэ і, ох, на Мыхаjла.
 
А тут vылы тараканы.
Крутылы і шылы наволочкы.
І тікы дід догадався
Екся усэ пырыладыты.
 
Ну, да і, хо, засранцы
Чы нам якы помагалы
Храма згыдыты матамы.
А ведь шэ j ны десятікласнікы.
 
Ну, да зато стычыjі
Шося дэсь заробыты вvэ!
І на, дідко, лектростанцыjку вш.
Бо кабеля-то дравляныя.
 
От воны, тыjі дылды,
Нас і опырыдылы:
Взялы да і гахнулы
Обоjі всі надто занятные.
 
А пуд обоямы тымы!..
Тьма тьмуsа vуків, ху!
Хату давно згноjілы
пЯніцы да дебіліsа.
 
А мы счас vывы у jіj.
Ну, j 10 рік тырпілы.
Чес і освятыты sось.
Грошыкы некы v зЯвылысь.
 
... а всё начыналось ось так но:
Рак сунув Кентавру
Гокно надто малое v