Спересердя

Спересердя
Не хвилюйся, я з тобою,
Не хвилюйся, почекай...
Бурштиновою сльозою
На дні серця не блукай.
Не хвилюйся, милий Боже,
Спересердя не мовчи.
Знаю, правда переможе,
Раю віднайдуть ключі.
Знаю я (і ти це знаєш)
Сто смиренних молитов.
Серед слів тих заблукаєш,
І розпочинаєш знов:
Не хвилюйся, я з тобою,
Не хвилюйся, зачекай.
Бурштиновою смолою
На дні серця закипай...
 
Діджитал-арт автора