Лише обточить

Лише обточить
Збираю сльози, вкрадені у хвилі.
Вони живуть тепер чужим життям.
Лиш колір моря зберігають в тілі,
Обгранкувані, щоб не йти у небуття...
На тріски drzewo розбиває море.
А бурштину лише обточить край!
За обрій лине, в небо неозоре,
Древесний човник, у таємний дивограй...
 
Крафтові підвіски "Bałtyka" .Спроба інкрустації з природних матеріалів ( дерево,бурштин)