Наказ

Думайте про мене щодоби о 16.30
 
Це ніде не було написано -
Ані ієрогліфами,
Ані кодом,
Ані літспіком,
Ані мовою плакатів та знамен.
 
Тоді де?
 
Де Ви?
 
Добре вчинили. Так і рахуйте все - від сторінок у книгах
До прогалин у збиранні врожаю.
 
Я ще не стикався з жінками, які
Називають рибок у басейні додекаедрами,
 
І саме тому у Ваших найкращих інтересах
Думати про мене щодоби о 16.30