Я або вона?

І це навіть не особистий спогад.
В ударах серця я також ціную превентивність.
 
Перш ніж потиснути декому руку,
Моделюю [їх] суспільну активність.
 
Десятки разів формулюю те, що
Більше не гнітить мене
В цей похмурий ранок.
 
Я знала, що цей гітарист обере Діану.
Юну Діану обере суто за те,
Що вона обговорює не рецесію й диктатуру,
А кушони та фуете.
 
Відводжу погляд.
 
[Хай цілує її, аби лиш не ламав сайти].
 
Здіймаю погляд
 
[Десять невідвідин косметологині=одна табличка над кабінетом].
 
І знову Камдев обирає собі якусь іншу Етну.