Опірність

Я йому проспіваю
Серенади узбіч,
Прочитаю всі вірші з Біблії навпаки.
Переплутаю час та простір, день та ніч,
Відшукаю, ніби Грааль, дотик руки.
 
Час просвітить нас різко, немов рентген,
Заспіває нам жайвір зрання.
І впадуть всі мости, і розчиниться антиген,
Що опірність дає до кохання.