Scalaria Altum

Мов рідкісна монографія,
Погляд в єдиному екземплярі.
Помножує все, що бачить,
І наукові проблеми.
Рухи його під водою -
Мов танці у сарі,
І він падає у знання
Тільки з тобою...
Допоки не вивчиш всі теми,
Тебе спокушатимуть води,
Тебе огортатимуть води
Далекої Оріноко.