Горицвітом
Чути мовчання твоє між крапок,
Кожній зустрічі нашій радіти,
Знати, що кожен твій день й кожен крок
Сяятимуть горицвітом.
Вірити в те, що ми недаремно зустрілись,
Що всі дороги відкриті обом назавжди,
Попри всі негаразди, що в темряві зачаїлись,
Буде і День Перемоги - єдиний та справжній.
I в кожнім порті здійметься улюблений прапор,
Так досконало лунатиме гімн казковий,
Кожен здійсниться нарешті наш світлий намір,
І солов'їна навколо бринітиме мова.
2023