Зізнання

Зізнання
На мить здригнувся і завмер
Твій бездоганний вигин брів.
Який небесний модельєр
З яких шовків тебе зкроїв?
 
Ятриш сліди минулих ран,
Лишаєш опіки від вуст.
Ти - буревій! Ти - ураган!
Ти – повінь мрій! Ти – землетрус!
 
А твоя врода – це вогонь,
І я від нього знавіснів.
Першопричина всіх безсонь -
Коли до ранку не до снів.
 
Тремтить поезії перо,
Богам ілюзій я корюсь:
І, мов зворушливий П’єро,
Тобі в коханні зізнаюсь.